Sly Classic Bőrruházat

Magyar termék!

Egyedi tervezésű, kisszériás női és férfi bőrruházat készítése minőségi bőrökből. Méretre készítés, extra méretben is.

Sly Classic Bőrruházat - Sly Classic Bőrruházat -

Egyedi darabokat készítünk hozott minta vagy fénykép alapján (egyedi hímzések, emblémák felvarrása is).

 

Tisztelt Vásárló!

Az Ön által vásárolt termék állati bőrből készült, ezért színárnyalat és felületi eltérés előfordulhat. A ruhadarab kíméletes viselést igényel. Használata során fokozottabban igénybevett helyeken eltérő módon kophat (nyak, kézelő). Zsír, olaj, rúzs, púder és más szerves anyagok maradandó elváltozást okozhatnak. Tárolás: vállfán történhet. Tisztítását kizárólag szakműhelyben végeztesse!

A bőr igazán karakteres anyag. Egyéni és felcserélhetetlen – kellemes tapintású, az állat fajtájától, a bőr cserzésétől és kikészítésétől függően puha vagy kemény, sima vagy barkázott, sima vagy kompakt is lehet. Minden darab természeténél fogva is egyedi, de a viselés során egyéni patinát is szerez. Az értékes nyersanyagtól a kiváló minőségu végtermékhez vezető úton rengeteg szaktudás és kézműves tapasztalat szükséges.

Minden állatbőrnek két oldala van: A külső "nappa-oldal" és a belső "velúr- oldal". A különböző nemesítési módszerek, mint pl. a festés, a mosás vagy a préselés számos felületi kialakítást tesznek lehetővé. A mi ápolási tippünk: A bőrruházatot soha ne tegyük ki közvetlen napsugárzásnak. A borápoló szerrel való impregnálás védi a bőrt a szennyeződésektől és a nedvességtől.


E-mail
borruha@borruha.hu

1035 Budapest
Óbuda (III. ker.)
Vihar u. 2/b.

Tel: 061 240 41 29

Mobil: 0630 263 86 95

NYITVATARTÁS
H-P: 10-18
Szo: 09-13
Sly Classic
Sly Classic

TÉRKÉP / MAPÜZLET / SHOPFÉRFI / MANNŐI / WOMANMOTOR STYLEEGYEDIKÉSZÍTÉSJAVÍTÁSEROTIC FASHION
Pin It
email