Rendelj Online - Sly Classic Leather Fashion - Bőrruházat
Sly Classic Leather Fashion - Bőrruházat
Sly Classic Leather Fashion - Bőrruházat

Egyedi tervezésű, kisszériás női és férfi bőrruházat készítése minőségi bőrökből.

Méretre készítés, extra méretben is.

Egyedi bőrdzseki - Fotó alapján

Egyedi darabokat készítünk hozott minta vagy fénykép alapján (egyedi hímzések, emblémák felvarrása is).

 Bőrkabát, bőrdzseki - Minta alapján

 

Tisztelt Vásárló!

Az Ön által vásárolt termék állati bőrből készült, ezért színárnyalatok és felületi eltérések előfordulhatnak. A ruhadarab kíméletes viselést igényel. Használata során fokozottabban igénybevett helyeken eltérő módon kophat (nyak, kézelő). Zsír, olaj, rúzs, púder és más szerves/szervetlen anyagok maradandó elváltozást okozhatnak. Tárolás: vállfán történhet. Tisztítását kizárólag szakműhelyben végeztesse!

A bőr igazán karakteres anyag. Egyéni és felcserélhetetlen kellemes tapintású, az állat fajtájától, a bőr cserzéséstől és kikészítésétől függően puha vagy kemény, sima, barkázott vagy kompakt is lehet. Minden darab természeténél fogva is egyedi, de a viselés során egyéni patinát is szerez. Az értékes nyersanyagtól a kiváló minőségű végtermékhez vezető úton rengeteg szaktudás és kézműves tapasztalat szükséges.

Minden állatbőrnek két oldala van: a külső "nappa-oldal" és a belső "velúr-oldal". A különböző nemesítési módszerek, mint pl. a festés, a mosás vagy a préselés számos felületi kialakítást tesznek lehetővé. A mi ápolási tippünk: a bőrruházatot soha ne tegyük ki közvetlen napsugárzásnak. A borápoló szerrel való impregnálás védi a bőrt a szennyeződésektől és a nedvességtől.

Pin It
email